Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit kilpailuttaa lainat mahdollisimman ympäristöystävällisesti? Se on yllättävän helppoa, ja kerromme sinulle pian, kuinka kilpailutat lainat helposti ja nopeasti ympäristöä kunnioittaen.

Verkkopalveluiden ympäristöedut

Kun hyödynnät lainojen kilpailuttamisessa erilaisia verkosta löytyviä palveluita, säästät monin tavoin luonnonvaroja. Ensinnäkin, kun hoidat lainan kilpailutuksen verkossa, voit tehdä sen missä tahansa ja milloin tahansa. Lainojen kilpailuttaminen ei siis vaadi sinua liikkumaan mihinkään, mikä säästää bensiiniä; kilpailuta lainat vaikka kotisohvaltasi käsin ja jätä automatka väliin! Ero on huikea muutamien vuosien takaiseen tilanteeseen, jossa lainan kilpailuttaminen saattoi vaatia useissa eri rahoituslaitoksissa käyntiä ja henkilökohtaisia tapaamisia.

Kun lainatarjoukset tehdään verkon kautta, säästyy prosessissa runsaasti paperia. Vihreän eli ympäristöystävällisen toimiston periaate on yhä suositumpi, ja sitä kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan myös lainatarjouksia hakiessasi. Kun lainaa haetaan netissä esimerkiksi Rahoitu.fi-palvelun kautta ja kun erilaiset lainatarjoukset toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse, säästetään runsaasti paperia ja saadaan aikaan entistä vähemmän jätettä. Näin pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi sekä kulutat arvokkaita luonnonvaroja järkevällä tavalla. Kun huomioit ympäristöasiat jokapäiväisessä arjessasi, tulee ympäristövastuun huomioimisesta pian luonnollinen osa arkeasi.

Yhdistä lainasi ympäristöystävällisesti

Rahoitu.fi-verkkopalvelun kautta on mahdollista myös yhdistää useita vanhoja lainoja yhdeksi uudeksi yhdistelylainaksi ja säästää näin jatkossa lainakuluissa. Säästyneet rahat voi halutessaan lahjoittaa vaikkapa luonnonsuojelutyöhön tai käyttää entistä vastuullisempien ostosten rahoittamiseen. Näin saadaan aikaan positiivisten tekojen kierre, jolla voi olla kauaskantoisia seurauksia!