Jos luonto ja ympäristö ovat lähellä sydäntäsi, saatat haluta pienen palan luontoa myös makuuhuoneeseesi. Tämä onnistuu näppärästi tapetoimalla makuuhuoneen seinät, tai yksi tehosteseinä, luontoaiheisella tapetilla. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutaman hyvän vaihtoehdon tapeteista, jotka sopivat ympäristöä rakastavan makuuhuoneeseen. Löydät laajan valikoiman ympäristöä rakastavan makuun sopivia tapetteja Kotitapetti-nimisestä verkkokaupasta ja voit löytää lisää mieleisiä vaihtoehtoja verkkokaupan filttereiden avulla.

Kukkateemaisia tapetteja

Suosittu kukkateemainen makuuhuoneen tapetti on suloinen valinta. Kukkateema sopii hyvin ympäristöä rakastavan henkilön makuuhuoneen teemaksi. Upeita kukkateemaisia tapettivaihtoehtoja ovat esimerkiksi Nocturne 7270 -tapetti, Dahlia Garden 7666 -tapetti, Hip Rose 1182 -tapetti ja Pimpernel Bayleaf / Manilla 210388 -tapetti. Vihreä pohjaväri on makuuhuoneessa erityisen rauhoittava vaihtoehto ja joistakin upeista vaihtoehdoista löytyy, jopa käsin maalattuja kukkia, lehtiä sekä marjoja, jotka tuovat makuuhuoneeseen ripauksen luksusta.

Meriteemaisia tapetteja

Jos meri on lähellä sydäntä, on myös meriaihe mukava ja rauhoittava teema makuuhuoneeseen. Tässä tapauksessa kannattaa tutustua esimerkiksi sellaisiin tapetteihin kuin Sailboats 8854 -tapetti, Lighthouse 8867 -tapetti, Sailboats 8853 -tapetti ja saaristomaisemat mieleen tuova Archipelago 8850 -tapetti.

Eläinteemaisia tapetteja

Myös eläinteema on monelle mieleinen. Lasten makuuhuoneeseen sopii erityisen hyvin suloinen eläinteemainen Magic Forest 7476 tai 7474 -tapetti, mutta eläinteemaa löytyy myös aikuiseen makuun, esimerkiksi Forest Friends Mural 7480 tai 7481 -tapetti on upea valinta niin lapsille kuin aikuisillekin. Jos mielesi halajaa savannille, kannattaa tutustua Serengeti 1194 -tapettiin.

Monet lintuaiheiset tapetit sopivat erityisen hyvin aikuiseen makuun. Esimerkiksi Woodland Chorus Cream / Multi DWOW215703 -tapetti tai Dancing Crane Special Edition 4583 -tapetti on upea lintuteemainen vaihtoehto! Perhosteema toimii erityisen hyvin pikkutytön huoneessa, mutta osa perhos-teemaisista tapeteista, kuten Perroquet NCW3830-01, voi sopia myös hempeään aikuiseen makuun.

Ilmastonmuutoksen ehkäisy