Teetkö liikkuvaa työtä vaihtuvilla rakennustyömailla? Tuntuuko sinusta, että liikkuvassa työssäsi tarvitsemasi työkalut lojuvat sikin sokin siellä sun täällä, mikä vaikeuttaa työntekoasi ja aiheuttaa usein jopa täysin turhia ja ylimääräisiä ajokilometrejä, kun jokin tarvitsemistasi työkaluista tai -tarvikkeista onkin jäänyt edelliselle työmaalle? Tällainen työnteko on tehotonta ja kuluttaa turhaan luonnonvaroja. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu: laadukkaat hyllyt pakettiautoon! Kun jokaiselle tärkeälle työkalulle ja -tarvikkeelle on autossa oma paikkansa, eivät työkalut ja tarvikkeet enää katoile mystisesti tai unohdu edellisille työpaikoille. Näin työ tehostuu ja siitä tulee aiempaa turvallisempaa.

Valitse juuri sinulle sopivat hyllyt pakettiautoon

Markkinoilta löytyy monenlaisia hyllyjä pakettiautoon, ja onkin tärkeää, että valitset juuri sinulle ja juuri sinun autoosi sopivat hyllyt ja muut kalustesarjat. Mieti ihan ensiksi millaiseen käyttöön hyllyt pakettiautoon tulevat. Pohdi ainakin, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset ja millaisille työkaluille ja tarvikkeille säilytystilan tulee sopia. Lisäksi sinun tulee huomioida autosi merkki, malli ja valmistusvuosi sekä se, kummalla puolella auton mahdollinen sivuovi sijaitsee.

Työn tehostuminen säästää luonnonvaroja

Kun autostasi löytyy optimaaliset hyllyt ja muut säilytysratkaisut, työsi tehostuu. Sinulta voi jäädä väliin useita turhia ajokilometrejä, kun sinun ei enää tarvitse ajaa työmaalta toiselle poimimassa talteen sinne unohtuneita työvälineitä. Tämä auttaa säästämään sekä aikaasi että arvokkaita luonnonvarojamme. Pakettiauton varustaminen laadukkailla säilytysratkaisuilla onkin oivallinen valinta jo pelkästään tästä syystä!